Projektek

HAMAROSAN!

 
Chat
 
Elite

     
   
  

Jelentkezzetek a chatben!

Jön: -

 
Információk

Szerkesztő: Viki
Design: Rose {#03}
Galéria kód: Efruse
Téma: Sophia Bush
Nyitás: 2016.09.16.

Az oldal nem áll kapcsolatban a színésznővel, managementjével, családjával, barátaival. Ez mindössze egy rajongói oldal!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírek

Sophia nyílt levele egy férfinak, aki zaklatta őt egy repülőgépen

2016.09.20. 10:30, Viki

Ma ismét cikkfordítással érkezem, ami tegnap jelent meg a Cosmopolitan oldalán!

Miután múlt héten egy repülőjáraton egy "random fickó" zaklatta őt, Sophia Bush színésznő arra használta a Twittert, hogy egy nyílt levelet írjon neki, amiben elmagyarázza, miért is volt a viselkedése olyan elfogadhatatlan. A Chicago PD színésznője még tippeket is adott a zaklatójának a következő alkalomra, amikor hasonló helyzetben találja magát a férfi.

Nem meglepő, hogy a jegyzet elképesztő hatással volt minden nőre, akit valaha is zaklatott egy férfi annak ellenére, hogy megkérte, hagyja békén, és ez olyan gyorsan terjedt, mint egy vírus.

"Amikor egy nőt jól látható módon kényelmetlen helyzetbe hozol, miután figyelmen kívül hagytad minden vizuális jelzését, amivel arra kér, hogy hagyd békén (egyszavas válaszok, elővesz egy könyvet, felvesz egy kalapot, konkrétan megkér rá, hogy ne beszélj vele olyan hangon és azokkal a szavakkal, amiket használsz), hogy végül FELÁLL és ÁTÜL, akkor hagyd békén," írta.

"Ne próbáld tovább folytatni a beszélgetést," folytatta. "Ne fordulj hátra, hogy őt bámuld. Ne hajolj ki a helyedről a teste irányába, amikor repülés közben ki kell vennie valamit az eredeti ülése fölötti rekeszből, ami sajnos egyúttal feletted van."

Sophia hozzátette, hogy a férfi még tovább ment azzal, hogy arra utalt, Sophia tartozik neki a figyelmével, mert a férfi nézte az ő sorozatát. Természetesen a nő gyorsan leállította ezt a szarságot.

"És az én esetemben ne hidd, hogy jogodban áll engem kellemetlen helyzetbe hozni, mert te "nézed a sorozatomat", így én tartozom neked valamiféle mágikus adóssággal," mondta. "Én megcsinálom, te pedig megnézed. Ezt követően az "adok-kapok" megtörtént. Nem zaklathatsz engem vagy bármelyik másik nőt, mert azt gondolod, te fizeted a számláinkat. Te nem, tesó, hanem ÉN."

Valaki adhatna ennek a lánynak egy ingyenes járat utalványt, mert ez ámen.

Nos, még egy ok, amiért imádom Sophiát! Ide kattintva megnézhetitek amúgy a Twitter bejegyzést és írhattok is hozzá. Én már megtettem!

Entertainment Weekly: Lindsay elárulja Voightot?

2016.09.18. 23:30, Viki

Most egy cikkfordítással érkezem, ahogy azt tegnap ígértem. A héten ugyanis felkerült az Entertainment Weekly oldalára egy cikk, ami igencsak érdekesnek ígérkezik így a Chicago PD új szezonja előtt pár nappal.

Nagyon felrázódnak a dolgok a Hírszerző egységben, amikor a Bűnös Chicago visszatér.

Mivel Voightnak nincs lelkifurdalása, amiért feltételezhetően megölte a férfit, aki lelőtte a fiát, nagy a nyomás Lindsay-n, hogy feladja-e a mentorát. "Ott vesszük fel a fonalat, hogy Lindsayt az eset után egy héttel Crowley parancsnok beidézi," mondja Matt Olmstead exklúzív producer az EW-nek. "Ő és még páran úgy látják Lindsayt, mint a belépési pontot/gyenge láncszemet, aki remélhetőleg segít nekik kideríteni, mi történt."

Egyelőre azt, ami azon a végzetes éjszakán történt, homály fedi. Az erkölcsileg kétes Hírszerző Egység feje megtalálta a férfit, aki megölte a fiát, és azt mondta neki, hogy ássa meg a saját sírját, miközben megérkezett Lindsay és könyörgött Voightnak, hogy ne nyírja ki ezzel a saját karrierjét. De Voight rászólt a lányra, és miközben Lindsay elhajtott, eldördült egy lövés.

"Lindsay tisztában van azzal, hogy ők az emberek mozgását a telefonjuk és az autójuk alapján nyomozzák le, szóval tudják, hogy ő ott volt a gabonatárolóknál, és hogy volt ott valaki, aki soha többé nem ment el," meséli Olmstead. "Úgy tekintenek rá, mint esetleges bűnrészesre."

Ezt szem előtt tartva a vezetőség próbálja felülbírálni Lindsayt zsaruként. "Te lényegében Voight Jr. vagy, vagy te hozod meg a saját döntéseidet?" mondja Olmstead. "Vajon védeni fogja és a saját karrierjét kockáztatva végül megpróbálja menteni Voightot, vagy itt az ideje, hogy elszakadjon és saját magát helyezze előtérbe?"

Ez egy nehéz döntés Lindsay számára, akit fiatalkorában Voight mentett meg az utcai élettől. "Voight tudatában van annak, hogy emiatt Lindsayre fognak rászállni," meséli Olmstead. "Ez előhozza ezt az egész apa-lánya típusú kapcsolatot, amijük volt. Voight teret ad neki, hogy meghozhassa a saját döntését, bármi is legyen az. Ő nem könyörög azért Lindsaynek, hogy fedezze őt vagy hazudjon érte. Ő csak visszalép és engedi, hogy a lány a legjobb döntést hozza meg, ahogy ezt egy szülő tenné."

"Mindig ott van az érzés Lindsayben, hogy tartozik Voightnak, de a diák egy nap mesterré válik, a mester pedig büszke, hogy a diák felemelkedik," folytatja Olmstead. "Mindig lesz némi szívfájdalom, mivel valaki lényegében változtat a dolgok menetén, szóval elég bonyolult lesz Voight számára látni, hogyan intézi Lindsay ezt az egészet. Büszke rá, együttérez amiatt, amin keresztülmegy, de ahogy látni fogjátok a rész végén, van egy kis elmozdulás a kapcsolatukban emiatt."

Akárhogy is dönt, Olmstead megemlíti, hogy Lindsay ebben az évadban végül kikerül Voight árnyékából és összeköltözik Halsteaddal.

Chicago PD - 4. évados interjú, forgatás, 4x01 jelenetek

2016.09.17. 23:11, Viki

Az évadpremier itt van a nyakunkon, így nem is meglepő, hogy sorra kerülnek elő hírek, képek, videók. Holnap egy cikkfordítással érkezem, most viszont gyorsan összeszedtem nektek a napokban megjelent videókat, amik Sophiához köthetőek. Rögtön itt van egy most megjelent interjú, amiben Sophia és Jesse Lee Soffer nyilatkoznak. Látszik, hogy nem kaptuk meg a teljes riportot, de ez a 3 perc akkor is szuper dolgokat rejt, és nemcsak arra gondolok, ahogy Jesse aranyosan befejezi Sophia mondatait. Jó pár burkolt célzást kaptunk, spoilereket, amiket megpróbálhatunk kibogozni, aztán szeptember 21-én úgyis kezdődik az évad és fény derül pár dologra. Pontokba foglalom, ami az interjúban van, aztán rátérek a többi videóra is. Figyelem, akik nem látták a Chicago PD előző szezonját, azoknak erősen spoileres!!!

  • Az elején az kerül szóba, hogy úgy tűnt az évadzáróban, hogy Voight megölte a fia gyilkosát, de ez egy ennél kicsit összetettebb dolog. És ez Sophia karakterének most egy furcsa helyzet.
  • Erinnek ez egy nehéz időszak, nagyon érzelemdús helyzet, fel kell dolgoznia a fájdalmat, hiszen Voight fiát, aki neki olyan volt, mint egy testvér, megölték. Ugyanakkor ő egy zsaru, és követnie kell az előírásokat. Most nehéz lesz Voighttal egy szobában lennie, ami előtte 15 éven át sosem fordult elő. Voight a támasza volt a lánynak, de ennek most vége.
  • Természetesen Linstead (Erin Lindsay és Jay Halstead, vagyis Sophia és Jesse karakterei) románca is előkerül, Jesse pedig elmondja, hogy izgatottak lesznek szerinte a rajongók, mert Linstead erős lesz, együtt lesznek, teszik a dolgukat. Sophia pedig ecseteli, hogy nyilván nem a romantika az irodában áll a középpontban, nem erre fókuszálnak. És már beszéltek erről az írókkal, illetve a rajongók részéről is érkezett visszajelzés, hogy Lindsay és Halstead között sokszor hiányzik ez a fajta munkahelyi kapcsolat. És ez mindössze a kettejük közti szakmai tisztelet miatt van, de a fanok sokszor akarják, hogy bizonyos helyzetekben öleljék meg egymást meg ilyesmi. Szóval próbálják kitalálni, hogyan mutassák meg az egymás iránti érzéseiket, ugyanakkor egyértelművé is teszik, hogy ők zsaruk és a dolgukat teszik, a szerelmi életüket pedig második helyre tolják a munkában.
  • A legvégén Jesse beszél arról, hogy ő részről részre dolgozik, de azért tényleg elképesztő belegondolni, hogy ez már a 4. évad, és hogy idáig eljutottak.

És ezzel még nincs vége! Kaptunk egy 4 perces videót a 4x01 forgatásáról. Érdemes megnézni! Emellett pedig több jelenetet is kaptunk az évadnyitóból, kettőben Sophia is látható. Az elsőben a bűntény helyszínén vannak a tűzoltókkal Voighték, aztán mikor Lindsay nyomozó megérkezik, már érződik részéről a tartózkodás, hiszen az évadzáróban majdhogynem a tanúja volt annak, hogy a főnöke, aki egy apafigura volt számára vagy 15 éven át, megölt valakit. Nehéz ezzel elszámolnia, megemésztenie, nem tudja, mit kezdjen az egésszel. A kettejük közti "tekintetváltás" egyértelművé teszi a helyzet súlyát. Ide kattintva megnézhetitek! Végül pedig egy rövidebb jelenetet is kaptunk, amiben csak Erin és Voight látható, a lány a férfi unokája felől érdeklődik, de egyébként nem túl bőbeszédű, pedig Voight megpróbálja rávenni a beszélgetésre, de nem jön össze.

Tuti gimi - 1. évados képek

2016.09.17. 15:36, Viki

Tegnap óta a galérián munkálkodom, hogy ne álljon üresen. A Chicago PD-s képek után a One Tree Hill sorozat fotóinak feltöltésébe vetettem bele magam, mostanra pedig már az 1. évados mappa teljes! A fenti képre kattintva HQ minőségben nézhetitek meg a szezon promóciós fotóit, emellett néhány epizódhoz adtak ki Sophiáról hivatalos epizódképeket, plusz kivágott epizódképeket is hoztam mindegyik részhez (kivéve a pilotot, hiszen abban még Sophia nem volt benne). Szóval van mit nézegetni, hiszen így már több mint 5000 kép várja, hogy megnézzétek őket. Természetesen minden évadhoz fel fognak kerülni a fotók idővel, ám előbb még az aktuálisabb képek feltöltése vár rám. Azért szemezgessetek azok közül, amik már fent vannak. Az azért elképesztő, hogy a Tuti gimi első évados képei 13 éve készültek!

4x01 - The Silos képek, leírás, előzetes

2016.09.16. 18:30, Viki

Szeptember 21-én visszatér a Chicago PD (Bűnös Chicago) című sorozat, mégpedig a 4. szezonnal. Az oldal első frissítése ezzel kapcsolatos. Ugyanis amellett, hogy lent megnézhetitek az epizód bővített előzetesét, még a rész szinopszisát is elolvashatjátok. Ha pedig ez nem lenne elég, elkészítettem az oldal galériáját - a kódot Efruse csodás oldaláról hoztam el -, és már fent is vannak az epizód hivatalos fotói. A fenti képre kattintva eléritek őket!

JUSTIN HALÁLÁNAK UTÓHATÁSA MEGNEHEZÍTI VOIGHTNAK ÉS LINDSAY-NEK A HÍRSZERZŐI MUNKÁT EGY GYILKOSSÁGI-GYÚJTOGATÁSI ÜGY NYOMOZÁSÁBAN - A hírszerző egység egy hátborzongató ügyben nyomoz. További vizsgálatok alapján úgy tűnik, hogy az áldozat a halála idején a chicagói rendőrség által be volt drótozva. Eközben Burgess (Marina Squerciati) találkozik az új társával, Julie Tay-jel (Li Jun Li vendégszerepel), aki az egyik legrosszabb hírében áll a városban. Együtt reagálnak az első hívásra, Tay pedig részleteket mesél a múltjáról. Továbbá Crowley parancsnok (Barbara Eve Harris vendégszerepel) szembesíti Lindsayt (Sophia Bush) azzal, hogy miért volt ő és Voight (Jason Beghe) az éjszaka azon a helyen, ahol a hírszerzés üldözte Justin gyilkosát. Jon Seda, Jesse Lee Soffer, Patrick John Flueger, Elias Koteas, LaRoyce Hawkins és Amy Morton szintén szerepel. Jesse Spencer, Philip Winchester, Marlyne Barrett és Samuel Hunt vendégszerepel.

 

**A legújabb magyarországi mémes oldal. Ismerd meg most!Oszd, lájkold!** Nevess, szórakozz, kattints ide! Ne unatkozz!*    *****    Nézz élõ live filmet gportalon! 0-24-ben! Klikk ide! Filmek élõ live!!!!!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - TUDJ MEG TÖBBET SELENA GOMEZ MAGÁNÉLETÉRÕL, SZERELMÉRÕL, CSALÁDJÁRÓL, KARRIERÉRÕL!    *****    HA TE IS IMÁDOD A ZÖLD ÍJÁSZ VILÁGSIKERÛ SOROZAT ELBÛVÖLÕ SZERELMESPÁRJÁT AKKOR ITT A HELYED! MAGYAR OLICITY SITE    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok